Rollspel och community.
 
PortalHemGalleriVanliga frågorMedlemslistaBli medlemLogga in
Värdshuset Rödhaken går utan sin värd. "Kommer att bli en svår tid framöver." kommenterar en anställd på plats.
Nära 30 personer sägs ha omkommit under förhöret på slottet. Det går viskningar om att de ansvariga ännu inte blivit identifierade och folket verkar missnöjda med hur drottningen hanterat situationen.
Mannen som tidigare trots legat bakom värdshusvärdens försvinnande visar sig oskyldig i förhör bakom slottets väggar. Folk säger sig ha sett mannen iförd familjen Segrota's egna emblem efter händelsen. Men förhöret slutade inte väl för 30 närvarande personer som mist liv eller lem.
Logga in
Användarnamn:
Lösenord:
Logga in mig automatiskt: 
:: Jag har glömt mitt lösenord
Vem är online
Totalt 1 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 1 gäst.

Inga


Flest användare online samtidigt: 41, den 2013-12-18, 23:47
Senaste ämnen
» En kort uppdatering.
av Admin 2015-09-15, 15:20

» En solig dag på marknaden.
av Black Fang 2015-09-15, 10:26

» Alice Eldflamma aka Black fang
av Siggan 2015-09-14, 11:44

» akura my first character
av Mialee 2015-08-23, 10:25

» Glad jul och gott ny midsommar, hoppas ni får en bra påsk.
av Mialee 2015-08-16, 18:47


Obesvarade ämnen
 

Mercatura

 
ÄmnenInlägg
Senaste inlägget
Inga nya inlägg

Novus tempel

I mitten av staden reser sig det enorma templet vars svarta sten gör byggnaden omöjlig att missta bland alla de andra som istället har kvar sin traditionella vita puts. Templet har en minimalistisk design på utsidan och den enda utsmyckningen är den stora Novus symbolen ovanför huvudingången. Detta den heligaste platsen för dyrkan av Novus i Akrylia och många hundra kommer för att be i den stora huvudkammaren varje dag. De övre och undre nivåerna av templet är dessvärre inte tillgängligt för allmänheten och utgör privata kammare och samlingssalar för de nekromantiska präster som så länge har styrt staden.
Moderator: Moderators
11En kallelse och ...
2014-03-28, 20:24
Jamgeon Läs senaste inlägget
Inga nya inlägg

Dödsgardets fästning.

Innanför norra porten inbyggd i den vita muren och försvarsställningarna ligger Dödsgardets fästning. Innanför fästningens lägre murar finns en innergård där Riddare och deras yngre rekryter ständigt har övningar och dueller. Resten av själva fästningen är relativt liten och kan kanske hålla två till tre hundra riddare som mest. Men medlemmarna ur dödsgardet är sällan samlade då deras eder ständigt har dem upptagna med att vakta novus tempel eller delta i den tillsynes oändliga konflikten i öst. Gardet är fruktade för sin lojalitet till prästerna och deras historia av att göra ett blodigt slut på alla uppror innan de ens börjat. Men det finns också respekt för deras insatser och uppoffringar hålla Mercatura säkert.
Moderator: Moderators
00
Inga nya inlägg

Hantverkarnas gata

I mitten av staden finns det få tecken på närvaron av novus präster. Speciellt på hantverkarnas gata som många beskriver som den längsta gatan i världen. När du vandrar över den kullerstensbelagda vägen kommer du se affärer och stånd med hantverkare och konstnärer av alla yrken och specialiseringar. Mercatura har alltid varigt känt för sitt vin och sina vita byggnader men den riktiga rikedomen kommer från stadens många hantverk av omatchad kvalité i akrylia. Mattor, kläder, porslins figurer och allt annat du kan tänka dig finns att finna här. Hantverkarnas gata avger en annan stämning som inte finns att finna i resten av staden och den enda påminnelsen av att du befinner dig i ett land som dyrkar Novus är de soldater bärandes novus märke som stundvis passerar på patrull.
Moderator: Moderators
00
Inga nya inlägg

Hamnen

Den stora hamnen i Mercatura är nästan lika stor som den i Narsis med skillnaden av att den är uppdelad i två delar. Den norra delen är den fria hamnen där de stora transportskeppen bärandes varor från Narsis,Easthall och bortom ständigt lägger till och lossar. Den södra sidan av hamnen är avspärrad från allmänheten och utgör basen för flottan som ständigt tycks utökas för att skydda handelslederna från pirater. Det är vanligtvis en livfull plats fylld av lukten av fisk,kryddor och saltvatten.
Moderator: Moderators
00
 Ämnen  Svar  Författare  Visningar  Senaste inlägget 
Inga meddelanden
 Till överst på sidan 
Användare online på forumet just nu: Inga
Moderator:Moderators
Behörigheter i detta forum:Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
-
Hoppa till:  
Nya inlägg Nya inlägg
Nya inlägg [ Populär ] Nya inlägg [ Populär ]
Nya inlägg [ Låst ] Nya inlägg [ Låst ]
Inga nya inlägg Inga nya inlägg
Inga nya inlägg [ Populär ] Inga nya inlägg [ Populär ]
Inga nya inlägg [ Låst ] Inga nya inlägg [ Låst ]
Viktigt meddelande Viktigt meddelande
Globalt meddelande Globalt meddelande
Klistrad Klistrad