Rollspel och community.
 
PortalHemGalleriVanliga frågorMedlemslistaBli medlemLogga in
Värdshuset Rödhaken går utan sin värd. "Kommer att bli en svår tid framöver." kommenterar en anställd på plats.
Nära 30 personer sägs ha omkommit under förhöret på slottet. Det går viskningar om att de ansvariga ännu inte blivit identifierade och folket verkar missnöjda med hur drottningen hanterat situationen.
Mannen som tidigare trots legat bakom värdshusvärdens försvinnande visar sig oskyldig i förhör bakom slottets väggar. Folk säger sig ha sett mannen iförd familjen Segrota's egna emblem efter händelsen. Men förhöret slutade inte väl för 30 närvarande personer som mist liv eller lem.
Logga in
Användarnamn:
Lösenord:
Logga in mig automatiskt: 
:: Jag har glömt mitt lösenord
Vem är online
Totalt 1 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 1 gäst.

Inga


Flest användare online samtidigt: 41, den 2013-12-18, 23:47
Senaste ämnen
» En kort uppdatering.
av Admin 2015-09-15, 15:20

» En solig dag på marknaden.
av Black Fang 2015-09-15, 10:26

» Alice Eldflamma aka Black fang
av Siggan 2015-09-14, 11:44

» akura my first character
av Mialee 2015-08-23, 10:25

» Glad jul och gott ny midsommar, hoppas ni får en bra påsk.
av Mialee 2015-08-16, 18:47


Dela | 
 

 Teriweth La Foy

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Teriweth La Foy
Teriweth La Foy
Nykomling

Posts : 1
Join date : 14-07-04

InläggRubrik: Teriweth La Foy   2014-07-04, 08:56


Namn: Teriweth La Foy
Kallas: Hennes närmaste vänner kallar henne för Teri.
Ras: Människa
Sysselsättning: Demonjägare, Vampyrdräpare och Spökutdrivare
Status: Hon är en vanlig medlem i Vargorden
Ålder: 27-30 år
Kön: Kvinna

UTSEENDE

Hår: Mörkbrunt
Ögon: Bruna
Längd: 1,70
Vikt: 55 kg
Kroppsbyggnad: Timglasformad figur. Smidig och spänstig kropp.
Klädsel: Smidiga, åtsittande kläder som är praktiska när man vill röra sig ljudlöst eller smidigt i skogen. I strid spänner hon på sig den silverblanka rustningen.

Kännetecken: Teriweth är en vacker kvinna och hon har en sensuell laddning i sin utstrålning. Sedan har hon ett iögonfallande ärr över hennes vänstra kind.

BAKGRUND

Far: Okänd, men förmodligen en adelsman som inte velat erkänna Teriweth  
Mor: Evonne La Foy
Syskon: Teriweth säger sig ha en drös halvsyskon i Narsis.

Andra släktingar: Inga som man helst vill nämna. "Råttan" i Narsis är hennes morbror. En man med högst tvivelaktigt rykte och leverne som tjuv. Hennes halvbror Ismael är efterlyst för mord på en riddare från Easthall.

Det stred inga tvivel om när Teriweth föddes att hon var sin faders dotter, men det finns få adelsmän som behåller anseendet efter erkänt en oäkting och Teriweth far tog inga risker. Istället skickades Evonne och hennes nyfödda dotter långt, långt bort från sina hemtrakter; till Evonnes släktingar i Narsis. Teriweth har såklart undrat om sin far som alla små flickor gjort, men aldrig fått sina frågor besvarade. Hon växte upp på Narsis livliga gator. Hon blev uppfostrad av tjuvgillet som hennes morbror var medlem i, hon blev uppfostrad av pigorna som arbetade i samma wärdshus som hennes mor, hon blev uppfostrad av tiggarna som kurade i gatuhörnen och rövarna i hennes halvbrors sällskap. Kort och gott har hennes uppväxt varit väldigt fri, men präglats av en känsla; avsaknaden av ett syfte eller mening. Hon längtade efter något ~mer~, något betydelsefullt... Rastlösheten växte sig allt större med åren. Snart började den unga flickan smita från hemmets trygga vrå och spendera sina dagar ute i markerna tillsammans med herdar, bondtöser, skogsvaktare och jägarsöner. Ju äldre hon blev desto längre bort tog utflykterna henne. Ibland kunde det gå dagar innan hon var tillbaka.

Hennes första möte med någon varelse som inte var en vanlig dödlig slutade med att hon blev så traumatiserad att hon slutade att prata. Men hon överlevde och blev räddad av en präst. Som senare även tog henne under sina vingar.

ÖVERTYGELSER

"Gud har givit mig ett syfte."
Som en medlem i Vargorden har hon funnit en plats i livet. Ett syfte. Som så många andra riddare förväntas de att försvara markerna runt om "den heliga" huvudstaden i Easthall. Vargorden är dock inte bara ämnad för riddare. Utan för de som specialiserat sig på att röra sig i skog och mark finns alltid en plats i orden. Vargordens huvudsakliga syfte är att jaga ner och bekämpa de som står under mörkrets inflytande; såsom varulvar, gengångare och magiker som brukar magi utan giltig licens. För att strida för ljuset och det goda behövs inga titlar. Vargorden har ett starkt samarbete med Inkvisitionen och kungahuset.

"."


"Jag vet vad jag är. Jag vet vem jag är."
Långt ifrån en perfekt kvinna. Inte världens vackraste kvinna, men en skönhet. Hon spelar inte blygsam eller omedveten. Teriweth är självmedveten. Om både sitt utseende och sina privilegier som adlig. Det vore lögn att säga att hon inte ibland utnyttjar sina fördelar som hon föddes med.

INSTINKTER
- "Jag är Mementos trogna tjänare och jag gör vad som krävs för att bekämpa mörkret."
- "Skönhet är ett lika mycket vapen som en pilbåge eller svärd."
- "Jag litar på Mementos lära. Om jag hör något som inte stämmer överens med Ljusets lära så ignorerar jag det."

STYRKOR:
- Skicklig bågskytt
- Järnvilja. Hon är passionerad i sin tro och det gör det extremt svårt någon att påverka henne mentalt.
- Magiresistent; hon har spenderat många år i Vargklostret och lärt sig att stå emot effekter ifrån viss magi (först och främst svartmagi). Precis som många andra i Vargorden är hon beroende av drogen Ulvört, som också gör det svårt för besvärjelser att fästa sig på henne. Notera att hon inte är immun/antimagisk.

SVAGHETER:
- Klumpig i närstrid. Teri är en bågskytt som föredrar att ha lite avstånd mellan sig själv och sin motståndare.
- Drogberoende. Ulvört må ha många fördelar, men drogen är också väldigt beroendeframkallande. Ruset från Ulvört är rätt skönt och det gör en väldigt klar i huvudet, kvicktänkt och snabb.
- Stum; Teriweth talar inte.
Till överst på sidan Gå ner
 

Teriweth La Foy

Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Akrylia :: Rollspelsverktyg :: Bakgrunder-