Rollspel och community.
 
PortalHemGalleriVanliga frågorMedlemslistaBli medlemLogga in
Värdshuset Rödhaken går utan sin värd. "Kommer att bli en svår tid framöver." kommenterar en anställd på plats.
Nära 30 personer sägs ha omkommit under förhöret på slottet. Det går viskningar om att de ansvariga ännu inte blivit identifierade och folket verkar missnöjda med hur drottningen hanterat situationen.
Mannen som tidigare trots legat bakom värdshusvärdens försvinnande visar sig oskyldig i förhör bakom slottets väggar. Folk säger sig ha sett mannen iförd familjen Segrota's egna emblem efter händelsen. Men förhöret slutade inte väl för 30 närvarande personer som mist liv eller lem.
Logga in
Användarnamn:
Lösenord:
Logga in mig automatiskt: 
:: Jag har glömt mitt lösenord
Vem är online
Totalt 2 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 2 gäster.

Inga


Flest användare online samtidigt: 41, den 2013-12-18, 23:47
Senaste ämnen
» En kort uppdatering.
av Admin 2015-09-15, 15:20

» En solig dag på marknaden.
av Black Fang 2015-09-15, 10:26

» Alice Eldflamma aka Black fang
av Siggan 2015-09-14, 11:44

» akura my first character
av Mialee 2015-08-23, 10:25

» Glad jul och gott ny midsommar, hoppas ni får en bra påsk.
av Mialee 2015-08-16, 18:47


Dela | 
 

 Nytt Jobb

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Chrystal
Chrystal
Bekant

Posts : 228
Join date : 12-09-21
Age : 31
Location : Borås

Karaktär
Ras: Människa
Yrke: Äventyrare
Klass: Klasslös

InläggRubrik: Nytt Jobb    2012-10-21, 15:46

Chrystal söker jobb

Chrystal stannade utanför smedjans dörr och och såg osäkert på den. Det var nu eller aldrig. Hon hade sett lappen om arbete på vakthuset och skyndat sig hit så fort hon kunde. Hon kunde nu bara hoppas på att det inte hade varit många sökande innan henne.
Hon drog ett djupt andetag, höll tummarna för sig själv och öppnade den tunga ekporten.
Ett pinglande läte hördes när dörrens överkant slog i en liten bjällra som hängde i taket och Chrystal tyckte om ljudet. Det påminde om klockan hennes mamma alltid brukade ringa i när maten var klar och hon ville kalla till sig sina barn.

Ingen syntes till i disken och Chrystal passade på att se sig om i butiken lite. Yxor, svärd, brynjor, sköldar, liar och knivar av alla dess slag hängde på väggarna och låg på bord i en prydlig uppsättning. Hon gick fram och inspekterade föremålen en efter en och tyckte om vad hon såg. Allting var snyggt gjort med en duktig, mjuk hand och ett skarpt öga.
Själv var hon inte lika duktig som den här smeden än, men hon hade lärt sig mycket av sin far och kunde enkelt se skillnad på lurjobb och dessa prydliga konstverk.
Hon förstod att hon skulle tycka om detta ställe och bestämde sig för att göra allt i sin makt för att detta jobb skulle bli hennes.

Ingen hade fortfarande gjort sig till känna och hon rynkade lätt på ögonbrynen. Det var inte bra att låta en kund vänta såhär länge, även om man var upptagen med annat bakom disk. Det var i alla fall en förbättring, som hon kunde tillbringa. Med fast beslutsamhet gick hon fram och lade händerna på kassadisken och lutade sig lite framåt för att kunna se in i smedjan bättre. En vägg skymde sikten för henne och med ett harklande ropade hon
-''Hallå! Finns det någon där!''
Hjärtat började dunka hårdare och hon kände händerna bli svettiga. Det var inte vanligt för henne att vara nervös inför sådana här möten, men ändå kunde hon inte få fjärilarna i magen att sluta fladdra.
Till överst på sidan Gå ner
 

Nytt Jobb

Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Akrylia :: Rollspel :: Easthall :: Smedjan-